OVER DE TRIPPLE  |  PART ONE  |  PART TWO |  HET RECORD

NIEUWS OVER ROBBERT'S TRIPPLE

Hier vindt je al het nieuws rondom de tripple en natuurlijk rondom het filmpje Part Two - The Life Behind van Robbert's Tripple!

 

29-10-10 - Vrijdag 12 november 2010 ‘The Night Seminair’

Na de Ultimate Challenge hebben Chris Rosales en ik niet stil gezeten, er is goed door getraind en er zijn leuke dingen op ons pad gekomen zoals het artikel in de MuscleMag en in diverse andere magazine’s over de Ultimate Challenge.

31 oktober a.s. zal Juliette Bergmann namens de NBBF de recordoorkonden uitreiken op de Juliette Bergmann Classic in Schiedam. Op Vrijdag 12 november a.s. organiseren we in samenwerking met Deventer Radio/T.V., Body&Fitness Forum en Sportstudio Lochem ‘The Night Seminair’, de eerste Nederlandse radio-uitzending (eenmalig) over bodybuilding tussen 23.00-02.00 uur.

Liefhebbers uit Nederland/Belgie kunnen straks de uitzending live volgen via www.deventerradio.nl of Body&Fitness Forum. De opnamen vinden plaats vanuit Sportstudio Lochem waar liefhebbers straks ook welkom zijn om te trainen, live radio te be- kijken of gewoon om je favoriete atleet een vraag te stellen. Meer info zal er bijna dagelijks te vinden zijn op Body&Fitness Forum.

 

28-05-10 - Het Reisschema Challenge 29/30 mei 2010!

Fitnesscentrum Adonis 'S Heerenbroek (Overijssel) 10.00-11.00 uur
Bodylanguage Assen (Drenthe) 12.00-13.00 uur
Fitnesscentrum Challenge Leek (Groningen) 13.39-14.39 uur
Life Style Sneek (Friesland) 15.32-16.32 uur
Sportcentrum Magteld Stins Bovenkarspel (Noord-Holland) 18.02-19.02 uur
Be Active Almere (Flevoland) 20.02-21.02 uur
Beuving Sport Mijdrecht (Utrecht) 21.46-22.46 uur
MTP-Gym Ter Aar (Zuid-Holland) 23.16-00.16 uur
Bodyzone Tholen (Zeeland) 01.26-02.26 uur
Bodyfit Halsteren (Noord-Brabant) 02.41-03.41 uur
Fitland Gennep (Limburg) 05.30-06.30 uur
Sportstudio Lochem Lochem (Gelderland) 08.01-09.01 uur

 

30-03-10 - Voorbereidingen Ultimate Challenge in volle vaart!

 

 

 

 

 

 

 

De voorbereidingen op de challenge lopen in volle vaart en zeer voorspoedig en zijn daar dan ook dik tevreden over. Zo hebben we o.a. bij Be-Active in Almere getraind, de sportschool van Paul Lans om een indruk te krijgen van het reizen, hebben we een nachttraining gedaan om verschillende dingen kwa samenwerking, voeding, supplementie en training te testen en gaan we 23 maart a.s. een kleine tour doen langs drie sportscholen om nog eens extra bepaalde punten te testen en te ervaren.

Qua promotie mogen we ook absoluut niet klagen, er zij meerdere topic m.b.t. de Body&Fitness Forum/Netpulzzz Ultimate Challenge op Body&Fitness Forum te vinden, er stond een groot artikel in de Berkelbode en van MuscleMag en Sport&Fitness Magazine zijn er toezeggingen om een artikelen over de challenge te publiceren. Verder hebben we al een 8-tal sportscholen/provincies ingevuld en hopen komende weken de rest van de sportscholen/provincies te kunnen invullen. In februari hebben Chris Rosales en ik kunnen trainen met Arnold Classic deelnemer Richard Rosales en zijn ook met hem naar Almere geweest om te trainen bij Paul Lans (zie foto).

Dank aan alle sponsors, sportscholen, betrokkenen etc. voor alle medewerking tot nu toe want zonder deze mensen, krijg je een dergelijk evenement niet van de grond.

Op de foto van links naar rechts Chris Rosales, Paul Lans, Robbert-Jan van Heeckeren en Richard Rosales.

 

16-02-10 - Ultimate Challenge in de Berkelbode

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20-01-10 - Body&Fitness Forum/Netpulzzz Ultimate Challenge

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

29/30 mei 2010 ga ik samen met Chris Rosales (eigenaar Sportstudio Lochem) een nieuwe ultieme uitdaging aan. We gaan proberen om in een zo snel mogelijke tijd in alle provincies(12) van Nederland een training van een uur neer te zetten. Een poging dus op snelheid, kracht en uithoudingsvermogen in de stijl van trainen zoals we die kennen binnen het bodybuilding. Op dit moment zijn alle voorbereidingen in volle gang en door de samenwerking met Body&Fitness Forum, Netpulzzz, Occasion Fitness, NBBF hebben we het hele raamwerk kwa organisatie al neer kunnen zetten en een prima voorbereiding in gang kunnen zetten.

Het jaar 2010 is daarmee goed begonnen en het voelt goed om weer voor zo'n groot evenement te kunnen trainen. Komende periode ga ik mijn voeding en supplementie weer op de rit zetten en met Chris specifieke trainingsprogramma's en vormen doornemen. Op Body&Fitness Forum en mijn website zal ik (en natuurlijk Chris) regelmatig update's posten m.b.t. de voorbereidingen en verdere info rond het evenement.

 

01-09-09 - Reclameclip Detox One
Druk, druk, druk maar trainen, dieeten, promoten etc. blijft leuk als je gek bent van deze sport. In overleg met XXL Nutrion ontstond het idee om na de introductie van Detox One een reclameclip te maken, iets wat nog nooit een Nederlands supplementenmerk had gedaan, Ronald Gijsberts pikte dit idee op en zo zijn we de laatste weken bezig geweest het e.a. te realiseren en zijn we tevreden met het resultaat.

Ook kreeg ik van van XXL Nutrition het bericht dat ik binnenkort in hun folder kom te staan en dat de clip gekoppeld gaat worden aan de Detox One-pagina op hun site. De laatste maanden hebben we ook weer veel kijkers getrokken op de site, het blijft opvallend hoeveel mensen uit de USA, India, Japan, Indonesie, Canada, China, Duitsland en Belgie een kijkje nemen. We blijven dus lekker door gaan en natuurlijk zijn er altijd wel weer wat leuke kleine ideeen om iets mee te doen in de toekomst.

 

01-04-09 - Detox One
Eindelijk is hij er! Detox One ligt in de shop van XXL Nutrition en is verkrijgbaar in Nederland en Belgie.
Erg leuk project om aan te werken en iets te doen met de detox wensen vanuit de sport, het supplement wordt ook erg goed ontvangen, vooral door de groep fanatieke sporters van 35+. Met het herintroduceren van Tryptofaan in het assortiment van XXL Nutrition had ik natuurlijk al aan het e.a. kunnen proeven, daarom ben ik er trots op dat ik Detox One heb kunnen ontwikkelen/samenstellen. De goede samenwerking met XXL Nutrition heeft daarom geresulteerd, dat ik opnieuw aan het ontwikkelen ben geslagen maar nu met een speciaal cholestrol supplement. Ook sta ik met een artikel in de Jubileumuitgave "Newsflash" van de Sport&Fitness. Erg leuk omdat ik vroeger, toen ik begon met trainen ooit eens hoopte eens in de blad te staan, heb er diverse keren al in mogen staan en het blijft een motivatie om lekker met de sport bezig te blijven. Verder is Dutch Bodybuilding Forum toegetreden tot het rijtje van trouwe sponsors, op dit forum heb ik een eigen 'sticky' gekregen in het subforum over Team XXL en ook hier zal ik regelmatig een update in posten. Kwa training, voeding en supplementie loopt alles de laatste periode erg goed.

 

05-01-09 - Meer dan 10.000 keer bekeken!
Een goed 2009 gewenst!......2008 is weer een mooi jaar geweest waarin we weer veel leuke dingen hebben gedaan, we hopen dan ook dat 2009 weer net zo goed zal zijn. De afgelopen periode hebben er weer heel wat leuke en nieuwe ontwikkelingen plaats gevonden. Allereerst mag ik melden dat het eerste filmpje rond Robbert's Trippel de 10.000 kijkers! is gepasseerd en dat "The Life Behind" ook nog steeds zeer goed bekeken wordt en richting de 5000 kijkers al gaat. De site wordt ook erg goed bezocht en is door mensen uit meer dan 30 ! verschillende landen bekeken. Ook zijn er weer heel wat internationale contacten geweest de afgelopen tijd, waarmee we website links hebben uitgewisseld. Zo heb ik links uitgewisseld met de Belgische bodybuilding legende Stefan Geuns (www.hasogym.be) en met PHYSIQUE het eerste en grootste bodybuilding blad uit het middenoosten en zijn gevestigd in de Verenigde Arabische Emiraten. Voor sponsor XXL Nutrition ben ik op dit moment bezig hun nieuwe supplement "CreaPump" te testen, verkoop ik in de regio enkele van hun producten en ben ik nog steeds met de ontwikkeling van een nieuw supplement voor XXL bezig, op dit moment zijn we zover dat er een producent wordt gezocht (o.a. in de USA) en we hebben de hoop dat het komende maanden op de markt gaat komen. De trainingen lopen weer super en we doen er weer een schepje bovenop, nu we herstelt zijn van een paar kleine blessure's. Op weg naar nog meer avonturen!

 

09-10-08 - The Life Behind op een van de grootste fora in Duitsland !
Leuke ontwikkelingen weer laatste weken, via Carolin Krieg van Team Andro kreeg ik het bericht dat zij - The Life Behind - heeft geplaatst in het videobloq van hun forum. Team Andro heeft een van de best bezochte fora in Duitsland en is toonaangevend daar, erg tof dat we daar dus op staan.
Verder heb ik meegewerkt aan een filmprojectje van het ROC Ede m.b.t. een sportuizending, fantasie en realiteit hebben we wat door elkaar gehaald en ben benieuwd naar het resultaat.

Kwa intensiviteit m.b.t. de trainingen hebben we even een pas op de plaats gemaakt om het lichaam wat beter te laten herstellen en kleine blessures te voorkomen, deze aanpassing in mijn trainingsschema pakt vooralsnog goed uit.

 

16-09-08 - Volop in beweging
De vakanties zijn weer voorbij, zelf heb ik goed door getraind en volop gewerkt aan nieuwe dingen. Na het herintrodeceren en verbeteren van het supplement Tryptofaan voor XXL Nutrition, ben ik opnieuw met deze trouwe sponsor bezig een nieuw supplement te ontwikkelen en zoals het er nu uit ziet zal het nog in 2008 op de markt komen bij XXL Nutrition maar hierover later meer want de concurrentie ligt na- tuurlijk op de loer.
Komende weken ga ik ook aan het werk met nieuwe trainingsdoelen, het uitwerken van een supplementie, voedingsschema en met het ontwikkelen van een een nieuw project wat het ko- mende jaar gestalte moet krijgen.
De site, Robbert's Tripple en de filmpjes er om heen trekken nog steeds veel geinteresseerden uit de hele wereld, waar we erg blij mee zijn en een motivatie is om goede dingen met de sport te blijven doen. Onder een nieuw fototje uit de serie die deze zomer is genomen.

 

12-07-08 - Afgelasting Beach Gym
Helaas zijn we genoodzaakt de beach gym die in de planning stond voor Za. 19-7 a.s. niet door te laten gaan m.b.t. de zeer slechte weersvoorspellingen in die periode. Een flinke teleurstelling na maanden van voorbereiden en de vele grote namen die zouden komen trainen en poseren maar het klimaat laat het in Nederland jammergenoeg niet toe.

In de toekomst blijven we natuurlijk leuke dingen doen, al blijft het niet doorgaan van de beach gym een trieste hobbel voor mij en voor de sport.

 

05-07-08 - Beach Gym in IFBB Nieuwsbrief!
Op 5 julie j.l. heeft het IFBB onze Beach Gym opgenomen in haar nieuwsbrief en er een apart stuk aan gewijd. Lees het hier:

THE FIRST OFFICIAL NBBF BEACH GYM IN THE NETHERLANDS
Robbert-Jan van Heeckeren started with the help of Adrien Althof a new unique project, the first official NBBF beach gym in the Netherlands.

 

 

 

 


24-06-08 -Interview Berkelstroom FM
Op donderdag 26-6 rond 19.10 uur heb ik een live interview m.b.t. de beach gym op Berkelstroom FM! Het hele interview is te volgen via www.berkelstroom.nl of in de regio op 106.1 FM.

 

04-06-08 - Trainen met IFBB Pro Khalid Almohsinawi tijdens de Beach Gym
De laatste weken zijn we intensief bezig geweest met alle voorbereidingen rond de beach gym en we kunnen zeggen dat het idee is ingeslagen als een bom !
Wat ik zelf erg leuk vindt is, dat ik met IFBB Pro Khalid Almohsinawi heb af gesproken om samen te trainen in de beach gym (meer info/tijden volgen later).

Verder is het e.a. nu ook al te lezen in de wereldwijde nieuwsbrief van de IFBB die door miljoenen mensen wordt gezien en gelezen. VMMP heeft tevens mijn site weer aangepast met een nieuw gedeelte m.b.t. de beach gym waar men o.a. alle info kan vinden + een routebeschrijving. De filmpjes rond Robbert's Tripple blijven gigantisch in de picture, de filmpjes hebben al meer dan 10.000 kijkers getrokken en blijven gestaag doorlopen, wie weet een basis om in de toekomst nog eens te werken aan een nieuwe film. Ook de bezoekers aantallen vanuit het buitenland blijven toenemen op de site, ondanks dat de site in het Nederlands is, info over Robbert's Tripple is dan nu o.a. ook in het Engels te vinden op Bodybuilding Dungeon (USA). Tenslotte de uiterste inschrijfdata m.b.t. de bankdrukdrukwedstrijd tijdens de beach gym, voor de vrouwen is dit 1 juli a.s. en voor de heren 10 juli!

 

11-05-08 - Eerste officiele NBBF Beach Gym op Zaterdag 19 juli in Zutphen!!!
Na het wereldrecord, Robbert's Tripple en de filmpjes daar om heen, start ik samen met Adrien Althof en Dennis Eijkelkamp weer een geheel nieuw en uniek project. Op Zaterdag 19 juli a.s. zal aan het Bronsbergenmeer te Zutphen de eerste officiele Nederlandse NBBF beach gym verrijzen (als het weer mee zit, anders schuiven we de datum op).
Naar het voorbeeld van Muscle Beach - Venice Beach (USA) waar mannen als o.a. Arnold Schwarzenegger, Franco Columbo, Gary Strydom en Jay Cutler hun spieren lieten rollen.

Het is dus straks mogelijk om op een luxe locatie als de Bronsbergen op 30 meter van het strand in de buitenlucht te trainen en daarna na te genieten op het strand. Nog nooit kwam een dergelijk project in Nederland van de grond daarom zijn we er ook trots op ook in de zomerperiode bodybuilding en Fitness Nederland bezig te houden. Door de fantastische medewerking van een grote groep sponsors die mijn projecten al jaren lang ondersteunen, konden we dit unieke project ook weer van de grond krijgen.

Fort Bronsbergen
De Bronsbergen 25
Zutphen
(Zie ook de route beschrijving!)

Aanvang: 10.00 - 22.00
Trainingspas € 3,50
Aanmelding bankdrukwedstrijd € 5,-

Opgave via: Adrien Althof
beachgym@robberts-tripple.nl

Alle deelnemers krijgen na 19 juli t/m 25 juli a.s. 20% korting bij XXL Nutrition bij aankoop van L-Tryptofaan.


(klik op de flyer voor de pdf in volledige grootte en verspreid hem waar je kan!!)


Natuurlijk gebeurd er deze dag ook weer van alles, zo zal Strada Sports een spinningles in de beach gym doen, zal InShape Supplements met een stand aanwezig zijn en zullen de atleten van InShape trainen en poseren in de gym (o.a. Rene Groenen, Roy Bronsgeest, Chris Koldijk, Marvin Nagelbloem en IFBB pro Fabi Antoine), er is een spectaculaire bankdrukwedstrijd (gepresenteerd door Robin Brantz) met leuke prijzen en er is zelfs de mogelijkheid om een personaltraining, voedings en supplementen adviezen te krijgen. Tevens zal o.a. ook IFBB pro Khalid Almohsinawi in de beach gym komen trainen. Via o.a. www.robbert-tripple.nl en Body Resource Forum zal men volledig op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen maar ook zal men een hoop info kunnen vinden op de verschillende fora, magazine's, kranten etc..

Nu is het hopen op goed weer want het zou natuurlijk fantastisch zijn als we straks een graadje of 25 hebben, zonder neerslag. Iedereen is straks van harte welkom om te trainen of om gewoon eens een kijkje te nemenen, je favoriete atleet te ontmoeten op de Nederlandse Muscle Beach in Zutphen.

 

04-04-08 - Robbert's Tripple op NK Open in Schiedam
Voor Zondag 20 april heb ik een uitnodiging van InShape Supplements ontvangen om aanwezig te zijn in de InShape-stand op de NK in Schiedam, ook aanwezig in deze stand is o.a. IFBB pro bodybuilder Chris Cormier.

Verder ben ik druk bezig met een nieuw project en ik beloof jullie dat het weer iets unieks zal zijn. Komende periode hoop ik wat meer puntjes op de i te kunnen zetten zodat ik iedereen straks kan voorzien van al een hoop info....ik ben enthousiast over alle nieuwe dingen die gaan komen en hoop dat het ook weer een bijdrage zal zijn aan de bodybuilding-sport in Nederland.

De site en filmpjes blijven veel kijkers trekken, ook de kijkers uit het buitenland blijven toenemen, zo waren er afgelopen maand kijkers uit weer een hoop nieuwe landen als Nicaragua, Singapore, Finland, Italie, Australie, Verenigde Arabische Emiraten, Oostenrijk en Noorwegen. Opvallend is het grote aantal bezoeken uit Maleisie, Taiwan en China in de laatste periode.

 

25-02-08 - Occasion Fitness over Robbert's Tripple
Vandaag is er een een leuk artikel verschenen in de nieuwsbrief van Occasion Fitness die naar duizenden liefhebbers van de sport gaan. Fantastische manier natuurlijk om onze sport in de belangstelling te brengen en positieve pers te krijgen. Complimenten aan Michel de Vink van Occesion Fitness die de nieuwsbrief heeft weten te realiseren.

Verder is - The Life Behind - al bijna 2000 maal bekeken, een geweldig aantal, dit aantal hadden we eigenlijk pas na een jaar verwacht. Ook de website wordt zeer goed bezocht, zo bezochten liefhebbers uit Nederland, Nederlandse Antillen, Belgie, Duitsland, USA, Frankrijk, Zwitserland, Canada, China, Japan, Indonesie Brazilie, Taiwan, Maleisie, India, Polen en England al de site...nooit gedacht dat er zelfs mensen buiten Nederland en Belgie de site zouden bezoeken.

 

11-01-08 - Op no 1 bij "De tien van Marlies" !
Afgelopen Woensdag (9-1) hebben de opnamen voor het T.V.-Gelderland programma "De 10 van Marlies" plaats gevonden en mochten we van de regie het leuke nieuws krijgen dat we op no 1 zijn verkozen als grootste record van de provincie Gelderland! Een onverwachtse opsteker dus waar we allemaal erg trots op zijn. Donderdag 17-1 zal de uitzending plaats hebben + een aantal herhalingen in de avonduren dezelfde dag.

Bekijk de uitzending van "De 10 van Marlies" hier!

Zie een kort verslag op www.contact.nl!

Verder trekt - The Life Behind - veel kijkers, de eerste dagen is hij al bijna 500 keer bekeken, het streven om voor het eind van het jaar tussen de 1000 en de 1500 kijkers te trekken, moet dan ook zeker haalbaar zijn!

 

04-01-08 - The Life Behind online!!!!!!!!
Het was een MEGA spannende dag voor ons vandaag! Wanneer je denkt alles gehad te hebben, komt YouTube nog even met technische storingen waardoor je jouw, met bloed, zweet en tranen gemaakte filmpje niet online kunt zetten! Maar na eindeloos en eigenwijs proberen is het dan toch gelukt! Robbert's Tripple - The Life Behind - STAAT ONLINE! Hopelijk was het het wachten waard, wij hebben er weer van genoten om een fimlpje te maken! Nog even een kleine gelegenheid om iedereen te bedanken die heeft meegewerkt: BEDANKT! Bekijk -The Life Behind- hier!

 

03-01-08 - The Life Behind online data bekend!
Ten eerste wensen we iedereen een gelukkig en voorspoedig 2008 !!!!!
Het jaar gaat goed beginnen want de release van de - The Life Behind - zal Vrijdag 4 januari zijn en op op YouTube en deze site zijn première beleven! Jeroen Vermeer van VMMP is op dit moment nog volop bezig met de nabewerking, maar is positief gestemd om morgen alles online te hebben! Veel leuke en positieve ontwikkelingen dus zo aan het begin van hopelijk een nieuw succesvol jaar.

 

20-12-07 - Nieuwe sponsor en opnamen TV Gelderland!
Afgelopen dagen mochten we met Occesion Fitness een nieuwe partner en sponsor begroeten, dit bedrijf uit Huizen is gespecialiseerd in alle benodigdheden m.b.t. de fitnessbranche en is toonaangevend in Nederland en Belgie. Hierbij wil ik ook Michel de Vink van Occesion Fitness bedanken voor zijn enthousiastme en medewerking m.b.t. al onze komende projecten.

Verder zijn er vandaag afspraken gemaakt met T.V. Gelderland voor opnamen op 9 januari a.s. in Strada Sports Vorden, voor het programma "De 10". In dit programma blikt T.V. Gelderland terug op een aantal grote records uit de provincie, zo kwam ook ons record "De Langste Work Out in de geschiedenis van de bodybuilding-sport" weer in hun vizier. Presentatrice Marlies Claassen zal het interview doen en natuurlijk even mee trainen.

 

17-12-07 - Speciaal ontwikkelde muziek voor - The Life behind - afgerond
De ontwikkelingen rond de - The Life Behind - en de website volgen elkaar in hoog tempo op. DJ Geezer (Thijs Althof) en Producer Chris Bootsman hebben de tune voor de - The Life Behind - helemaal af en het is klaar om verwerkt te worden tussen scene delen. De laatste dagen ook weer geweldig nieuws van buiten de landsgrenzen m.b.t. mijn website, Alain Petriz, Frans bodybuilding kampioen en o.a. runner-up bij een Mr.Universe (www.alainpetriz.com) gaat de link van mijn website toevoegen op zijn site. Verder zal mijn link ook te vinden zijn op weer twee zeer toonaangevende bodybuilding site's uit de USA, namelijk www.mariostrong.com en www.trulyhuge.com.

 

13-12-07 - Robbert's Tripple ook opgemerkt in het buitenland
In de eerste weken dat we online zijn gegaan met deze website, overtroffen we gelijk onze verwachtingen m.b.t. het aantal bezoekers en waren er veel reacties op de verschillende bodybuilding en fitness fora. Zelfs vanuit het buitenland wordt mijn site opgenomen in de verschillende link secties zoals van www.bodybuildbid.com (USA), GMV Producties (Australie) en volgt komende periode nog een link op de site van Eggnation (Engeland). Verder is de link natuurlijk al op vele site's in Nederland terug te vinden zoals fitness.startkabel.nl, www.nbbf.nl , XXL Nutrition, Body en Fitness Forum en Dutch bodybuilding Forum.

Verder is Jeroen Vermeer (VMMP) volop bezig met de bewerking van de beelden rond - The Life Behind - en hopen we binnenkort een datum van release te kunnen geven.

 

04-12-07 - Interview bij Achterhoek FM!
Donderdag 6 december zal Achterhoek FM van 18.00 tot 19.00 uur een herhaling uitzenden m.b.t. het interview van 2 december j.l.. Het interview is voor iedereen te volgen via de website van Achterhoek FM (www.achterhoekfm.nl). Beelden van dit interview kan men binnenkort ook zien  in Robbert's Tripple - The Life Behind.