OVER DE TRIPPLE  |  PART ONE  |  PART TWO |  HET RECORD

Part One

Part One van Robbert's Tripple is de eerste webfilm die wij eind maart 2007 hebben gemaakt in samenwerking met VMMP reclamemakers uit Lochem. De opzet van de film is een kijkje te geven in het shock-schema dat de mannen van Panatta's Langste Work Out Ooit hebben gebruikt in hun training voor het wereldrecord dat zij hebben neergezet.

 

 

ROBBERT'S TRIPPLE is een shock-schema voor borsttraining, de ruwe versie gebruikten we o.a. in aanloop naar de langste workout ooit in de bodybuilding/fitness geschiedenis. Doel was om de tripple to ... egankelijk te maken voor beginner, gevorderde en vergevorderde krachttrainer....het kan gebruikt worden om b.v. over een "sticking point" heen te komen, massa/spierconditie op te bouwen of gewoon eens ter afwisseling op het re- guliere borstprogramma. Zelf heb ik er veel aan gehad tijdens de recordpoging, mijn spierconditie was top...zo zelfs dat ik na 23 uur ! trainen nog setjes maakte met 80 kg (bench press). Na het behalen van het wereldrecord, won ik betrekkelijk snel alle verloren massa op de borst weer snel terug.

Natuurlijk bedanken wij al onze sponsoren die hebben geholpen om dit project op de been te zetten: VMMP reclamemakers, Sportstudio Lochem, XXL Nutrition, Pascale Drent Fotografie, Body&Fitness Forum, Robbert's Sportfood, Restaurant 't Olde Lettink, Occasion Fitness.