OVER DE TRIPPLE  |  PART ONE  |  PART TWO |  HET RECORD

PART TWO - THE LIFE BEHIND

Na bijna 7 weken lang op no 1 (als best bekeken) te hebben gestaan in het genre bodybuilding, met het filmpje rond Robbert's Tripple op Revver, waarbij we filmpjes van gerenomeerde pro bodybuilders als o.a. Arnold Schwarzenegger, Ronnie Coleman, Lee Priest, Shawn Ray, Victor Martinez, Phil Heath, Lance Dreher, Eryk Bui, Dorian Yates en Rich Gaspari achter ons lieten, kwamen er veel verzoeken om nog een filmpje samen te stellen met allerhande informatie  over de Tripple, de sport enz.

Zo onstond het idee voor - The Life Behind - , het nieuw filmpje rond Robbert's Tripple bevat niet alleen een hoop extra informatie over de tripple maar ook een stukje life style, supplementie en hoe zoal een dag eruit ziet en wat erbij komt kijken. O.a. zijn er b.v. beelden van het Radio interview bij Achterhoek FM die op zondag 2 december j.l werd uitgezonden. In het kort hopen we de kijkers dus een klein kijkje achter de schermen te geven over alle ontwikkelingen rond het wereldrecord en Robbert's Tripple. Wij wensen iedereen dan ook veel kijk plezier en hopen dat het een motivatie is om lekker te gaan en blijven trainen.

Ook hier waren we weer niets geweest zonder de trouwe steun van onze geweldige sponsoren!

VMMP reclamemakers, Veldmaat ICT, Sportstudio Lochem, XXL Nutrition, Pascale Drent Fotografie, Body&Fitness Forum, Robbert's Sportfood, Restaurant 't Olde Lettink, Occasion Fitness.