OVER DE TRIPPLE  |  PART ONE  |  PART TWO |  HET RECORD

SPONSOREN

Om de het schema van Robbert's Tripple te promoten zodat zoveel mogelijk liefhebbers het tijdens hun trainingen kunnen toepassen zijn wij een aantal publiciteitsintensieve projecten gestart. Het succes hiervan was nooit mogelijk geweest zonder de steun en toeverlaat van onze sponsoren. De onderstaande sponsoren willen wij ook heel erg bedanken voor hun inzet!

 

VMMP reclamemakers het reclamebureau van Lochem voor grafisch ontwerp, creatieve ideeën en het scherpstellen van uw campagnes! Zij specialiseren zich in het ontwerp van o.a. logo's, brochures en reclame materiaal. Ook denken zij graag mee met nieuwe, gekke en/of creatieve ideeën. Voor Robbert's Tripple heeft VMMP reclamemakers de website van Robbert's Tripple verzorgt en denken zij mee met nieuwe ideeën.

 

Veldmaat ICT is een internetbedrijf welke gespecialiseerd is in webdesign. Zij ontwikkelen websites, zowel statisch als dynamisch, eventueel met een databasekoppeling of een Content Management Systeem (CMS). Daarnaast kan men ook voor het onderhoud van een website bij ons terecht. Naast de kernactiviteit webdesign verzorgt Veldmaat ICT ook webhosting en domeinregistraties. Zij beschikken hiervoor over een professionele webserver één van de modernste en snelste datacentra van Europa. Wij zijn dan ook erg blij dat Veldmaat ICT ons sponsort en de domeinregistratie en webhosting van onze website voor zijn rekening heeft genomen.

 

Robbert's Sportfood is het bedrijf achter Robbert-Jan van Heeckeren, gevestigd in Zutphen en al meer dan 12 jaar actief binnen de fitness en bodybuilding sport. We zijn gespecialiseerd in voedingssupplementen, merchandise, personaltraining en verder alles wat gerelateerd is aan de fitness en bodybuilding sport. We zijn official supply-er voor o.a. Strada Sports Vorden en Strada Sports Vaassen en vele sporters en sportscholen in de regio Gelderland. Voor Supplementie, personaltraining, advies etc. kan men zich direct via de site richten tot Robbert-Jan. Wij stellen graag onze producten en expertise voor u ter beschikking !

 

Sportstudio Lochem is de enige low budget sportschool binnen de regio Lochem waar iedereen welkom is en waar de mens centraal staat. Sportstudio Lochem biedt een breed scala aan activi- teiten, lessen (o.a. steps, spinning, total fit, burn and fight) en heeft een breed assortiment aan apparutuur voor de fanatieke krachtsporter. Sportstudio Lochem is 7 dagen in de week geopend en heeft extra faciliteiten zoals Zonnebanken, sauna, turksstoombad, personaltraining en verkoop van sportvoedingssupplementen.

 

Restaurant 't Olde Lettink. Net buiten het dorp, aan de rand van Vorden op de kruising van de Almenseweg met de Mispelkampdijk vindt u restaurant 't Olde Lettink. Een restaurant met een historie. Sinds 1912 is het bekend als cafè Lettink. Vele mensen uit Vorden en omstreken hebben er vroeger dansles gehad of hebben er hun bruiloft gevierd. Sinds 1994 zijn de deuren van het vroegere “cafè Lettink” weer geopend onder de naam “Restaurant ‘t Olde Lettink”. In april 2004 is het restaurant overgenomen door de huidige eigenaren Henk & Marjorie Klaassen. Het interieur èn de kaart zijn sindsdien grondig veranderd. Gelegen aan diverse wandel– en fietsroutes is het in ons restaurant en bij goed weer op het ruime terras met vrij uitzicht heerlijk om even te kunnen uitrusten na een wandeling of tijdens een fietstocht. Of u nu wilt dineren met z’n tweetjes of met een groep, a la carte of een buffet, een avondje gezellige live muziek of gewoon een kopje koffie na een wandeling? ‘t Olde Lettink biedt vele mogelijkheden en is dè perfecte plek voor elke gelegenheid. Kom snel eens bij ons langs om te proeven en te genieten van de sfeer van ‘t Olde Lettink.

 

Pascalle Drent is een jonge prijswinnende fotograaf met als specialisatie bruids- en portretfotografie. Werkzaam vanuit Warnsveld stelde zij zich ter beschikking om mee te werken aan de foto reportage rond Robbert's Tripple. Pascale is te bereiken op telefoonnummer 06-41122654.

 

Body & Fitness Forum een bron van veelzijdige informatie. Discussies over o.a. Fitness, Bodybuilding, Powerlifting, voeding, supplementen, training en aanverwante zaken. Actieve blogs, interessante gespreksonderwerpen, wedstrijdinformatie, kennis en fun. Kom eens langs en proef de sportieve sfeer!

 

XXL Nutrition is een dynamisch en snel groeiend bedrijf. Onze supplementen zijn met zeer veel zorg samengesteld en van de allerbeste kwaliteit. Wij streven er naar om deze producten tegen een zo gunstig mogelijke prijs aan te bieden, waarbij kwaliteit en service onze constante aandacht heeft. Daarnaast hebben wij een wisselend assortiment van de meest werkzame supplementen van dit moment, ook deze supplementen bieden wij aan tegen de laagste prijzen in Nederland en Belgie. Wij richten ons op de serieuze fitnesser, krachtsporter en bodybuilder. Kijk op onze site en oordeel zelf !

 

Occasion Fitness opent het grootste en meest uitgebreide internet platvorm voor jong gebruikte & professionele fitnessapparatuur. Uniek aan deze site is het uitgebreide assortiment, de volledige informatie en de focus op de professionele markt. Het grootste deel van de apparatuur is volledig gereviseerd en dus in perfecte staat. Van één enkel product tot complete inrichtingen, Occasion Fitness is in staat alle wensen te realiseren. Door een degelijke en lange ervaring in de fitnessbranche van de teamleden is Occasion Fitness in staat goede adviezen en begeleiding te geven bij elke gelegenheid. Met een bezoekerspotentieel van rond de 3.000 bezoekers per maand is Occasion Fitness in staat een groot deel van de markt te kunnen bedienen. Ook voor de gevestigde orde is het mogelijk om bij Occasion Fitness te slagen. Zo zijn er praktijkvoorbeelden waar Occasion Fitness aanvullend op de bestaande inrichting apparatuur leverde.

 

Netpulzzz is een jonge innovatieve en uiterst klantvriendelijke dienstverlener in automatisering en relatie geschenken. Wij leveren producten, advies en service op maat, tegen zeer scherpe prijzen voor bedrijf en particulier. Voor particulieren hebben we o.a. een technische dienst ingericht. Hier repareren of waarderen we uw pc zoals u dat graag zou willen. Ook kunnen we naar wens een geheel nieuwe configuratie samenstellen tegen een zeer gunstige prijs. Netpulzzz is gevestigd aan het Nudepark 122 te wageningen en wij zijn 6 dagen per week geopend, kom eens langs in onze showroom of bezoek onze website.

 

Pure Legends NutritionPure Legends Nutrition is een jong dynamisch bedrijf geleid door top-bodybuilder Paul Lans. Pure Legends Nutrition importeert exclusief voor Nederland het supplementen-merk SCITEC, dat wereldwijd in meer dan 20 landen verkocht wordt en bekend staat om haar goede en innovatieve supplementen. Tevens is Paul Lans natuurlijk een naam m.b.t. Personaltraining, seminairs en gastoptredens. Bent u geinteresseerd in de producten van SCITEC of b.v. personaltraining ? Neem dan contact op met Paul Lans, tel. 06-44803411.